sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Sokerikulma ja Aurinkoinen marrasjuhla - kuulumisia

Aurinkoine tulevaisuus on liittynyt Kemiönsaaren Sokerikulmalla toimivaan Juurikas-osuuskuntaan. Osuuskuntaan kuuluvat Sokerikulman vihanneviljelijät ja  taidepuolelta Teatteri Quo Vadis, kulttuurintutkimusta moniteteellisesti ja -taiteellisesti lähestyvä Rituaalimuseo sekä Aurinkoinen tulevaisuus ry. Liittymisen seurauksena myös yhdistyksen osoite on muuttunut:

Suomenkulmantie 1325, 25760 Kemiönsaari

Juurikkaan jäsenet hallinnoivat Sokerikulman tilalla sijaitsevaa Residenssi Revonhäntää. Tiloihin kuuluu myös iso juhlasali. Sokerikulman Revonhäntä on mitä mainioin työskentelyn,
tapahtumien, rauhoittumisen, uuden luomisen ja yhdessäolon elämänmakuinen keskus.

Aurinkoinen tulevaisuus järjesti talkoillen aikuisten Aurinkoisen marrasjuhlan notkuvine luomu-pitoruokapöytineen ja arpajaisineen, joilla kerättiin varoja yhdistyksen toiminnalle. Juhlissa esiintyivät kemiönsarelaiset Laura Naukkarinen alias Lau Nau sekä irlantilaisia lauluja esittävä Tuija Kuoppamäki.

Aurinkoisen seuraava askel on Halikon vastaanottokeskuksen lastenhuoneen sisustus sekä ohjatun toiminnan järjestäminen lastenhuoneeseen. Olemme saaneet paljon materiaalilahjoituksia saksista värikyniin ja säilytyslaatikoihin - suurkiitos niistä! Harkitsemme myös ompelukoneen hankintaa lastenhuoneeseen äitejä varten.

Kuvia Aurinkoisista marrasjuhlista - kuvat Andréa Vannucchi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti